Business Coaching

Ik sta klaar voor uw organisatie en uw medewerkers!

webformaat fotoshoot 26 april 2021LJF 2792 bewerkt v2

Gezamenlijk met u als werkgever vormen wij de randvoorwaarden van het coachtraject. Samen met uw medewerker ga ik inhoudelijk aan de slag, door middel van gesprekken met diverse opdrachten en/of wandelcoaching, die bijdragen aan inzicht en bewustwording betreft de hulpvraag.

Uw medewerker gaat hierdoor meer vitaliteit, gezondheid en energie gaat ervaren. Dat is voor beide partijen een enorm groot voordeel!

Eén van de mogelijkheden is om als bedrijf een 'strippenkaart' af te nemen met bijvoorbeeld 40 'strippen' die gelijk staan aan 40 coachsessies á 1 uur. De strippenkaart kan door alle medewerkers ingezet kan worden. Heeft een medewerker behoefte aan 1 sessie, dan is dat helemaal goed. Maar mocht een andere medewerker meerdere sessies nodig hebben, dan is dat ook mogelijk. Zijn de 40 'strippen' ingezet, dan bekijken wij samen wat een logische vervolgstap zou kunnen zijn.

Business Coaching omvat uiteraard maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en die van uw medewerker, bereken ik de kosten van het coachingstraject. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring