Wie is jouw coach?

Hi! Ik vind het ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt. Ik word graag jouw coach en daarom stel ik me graag eerst even kort aan je voor. Ik ben Larissa Wijkamp-Hooijman, 31 jaar en ik woon samen met mijn partner Bram en onze dochter Liv. Mijn roots liggen in de Achterhoek, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik voel me hier heel erg thuis en geniet van de mooie dorpen en de natuur bij ons in de buurt. Waar ik ook regelmatig te vinden ben.

 

webformaat fotoshoot 26 april 2021LJF 2668

Elke dag zoek ik een vorm van beweging op.

Dat kan sport zijn, een stukje wielrennen, maar ook gerust een wandeling maken. Ik vind het belangrijk om te bewegen en ervaar het ook echt als ontspanning. Het maakt mijn hoofd leeg, houdt mijn lichaam fit en het laadt mij op. Het beste medicijn zeg ik vaak!

Andere eigenschappen? Ik ben actief, toegankelijk, heb een luisterend oor, ben compassievol, oprecht en doelgericht. Met deze eigenschappen kwam een verlangen in me op om hier meer mee te gaan doen. Wat precies, dat wist ik een aantal jaar geleden nog niet. Wat ik wel wist, ik houd dit gevoel vast, want het gaat me in de toekomst ergens naartoe leiden.

Hoe gaaf is het om echt te doen waar je zo naar verlangt? Hoeveel energie krijg je ervan als je jouw eigen keuzes maakt en volledig jezelf kunt zijn?

Enthousiast word ik van het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en omtrent hun leefstijl. Het is mijn passie om mensen inzicht te geven, (opnieuw) drijfveren te ontdekken, te inspireren, om zo hun eigen levensgeluk te ervaren.

 

Passie

Deze passie is ontstaan door mijn interesse in mentale gezondheid en leefstijl. Want wist ik een aantal jaar geleden niet wat ik wilde zoals ik eerder al noemde, door me aan mijn gevoel vast te blijven houden, weet ik dat nu wel! In de tussentijd heb ik mooie opleidingen gedaan zoals Sport, Gezondheid en Management aan de HAN te Nijmegen, cursussen van Les Mills én Mental Coach en Stress- en Burnout Coach bij Sonnevelt opleidingen. Vooral bij deze laatste 2 opleidingen heb ik ook mijzelf flink leren ontdekken. Want ook ik kampte met gedachten, gevoelens en overtuigingen  die niet helpend waren voor mij. Ik werd mijzelf bewust van mijn gedragspatronen en welke invloed ik daar zelf op heb. Vanuit daar is ook 'Kiezen voor je eigen levensgeluk' ontstaan.
Want ik kan je vertellen: JE HEBT EEN KEUZE. Dus wordt bewust van jezelf en leer de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om jouw keuzes te kunnen maken.
In combinatie met mijn werkervaring in een sportmedisch adviescentrum en als (buurt-) sportcoach en mijn persoonlijke ontwikkeling in mentale gezondheid, ben ik ervan overtuigd dat mentale gezondheid met heel veel factoren samenhangt.
Hét betreft jouw levensstijl, het maken van jouw keuzes, jouw zelfvertrouwen, jouw angsten, jouw overtuigingen en jouw belemmeringen.

Ik coach jou bij het verbeteren van jouw mentale gezondheid zodat je meer uit jezelf durft te halen. Ervaar meer energie, voel je krachtiger en vitaler zodat jouw levensgeluk toeneemt.
De eerste stap begint bij jezelf. Gun jij jezelf groei en de begeleiding die nodig is om écht verandering te realiseren?

Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en laten we een start maken!