Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching is een enorm bekend begrip. Iedere dag tref je berichten aan op social media en televisie over een gezonde levensstijl. Naast gezonde voeding en voldoende beweging zijn sociale contacten, balans tussen inspanning en ontspanning, voldoende slaap en een veerkrachtige mind basis ingrediënten voor een gezonde levensstijl.

Loop je al een tijdje met de gedachten om jouw levensstijl aan te passen? Wil je graag iets doen op het gebied van gezonde voeding en beweging, maar weet je niet waar je moet beginnen of val je steeds terug in oude patronen? Hoe komt het dat je niet goed kunt ontspannen of er niet aan toe komt? En daardoor zelfs ’s ochtends niet uitgerust wakker wordt?

webformaat fotoshoot 26 april 2021LJF 2675 bewerkt v2

Wil jij een gezonde levensstijl?

Ga aan de slag met jouw levensstijl en ervaar meer energie! Samen zoeken we een goede balans tussen jouw inspanning en ontspanning. Leer bewuste en gezonde keuzes maken die bijdragen aan jouw gezondheid zodat je de effecten van deze keuzes ervaart.

Als Lifestyle Coach heb ik oog voor jouw gezondheid. Ik coach jou bij het achterhalen wat werkelijk de oorzaak is van jouw ongezonde levensstijl. Ik pas hierbij technieken toe vanuit Mental Coaching. Hierdoor creëer je inzicht en bewustwording, waarbij jij vervolgens bepaalt wat de aandacht verdient om te veranderen en hoe jouw gewenste levensstijl eruit komt te zien.

Op het gebied van Lifestyle Coaching werk ik ook samen met professionals op het gebied van voeding en beweging. Indien gewenst kan ik je doorverwijzen naar mijn samenwerkingspartners, die voor jou een passend en persoonlijk voedings- en/of bewegingsprogramma kunnen samenstellen.

Zet de eerste stap op weg naar een gezonde levensstijl!

Wil je net als Bob geholpen worden?

Ik heb moeite om mijn gevoel te uiten. Als man moet je immers gewoon sterk zijn, want anders wordt je als snel uitgemaakt voor een mietje. Graag zou ik hogerop willen in mijn werk, maar met mijn huidig diploma is het lastig die functie te betreden. Vaak ben ik erg gestresst en voel ik spanningen rondom mijn nek en schouders. Ook gaat er geen dag voorbij dat ik geen hoofdpijn heb. Door het vele piekeren slaap ik slecht. Ruim 10 jaar geleden gokte ik veel op internet. Daar ben ik uiteindelijk mee gestopt toen ik hierbij hulp zocht, maar nu gok ik sinds een maand weer iedere avond en ben ik al veel geld kwijtgeraakt. Ik durf niet om hulp te vragen, omdat ik bang ben voor de reactie van mijn omgeving. Binnenkort geef ik een belangrijke presentatie voor de directie van het bedrijf waar ik werkzaam voor ben. Ik vind het erg spannend. Als ik het goed doe, kan ik zelfs promotie maken op mijn werk. Mijn familie en vrienden zijn hiervan op de hoogte. Zij zeggen allemaal dat ik dit kan, maar zelf geloof ik er niet in. Wat als ik faal? Wat zouden mijn familie en vrienden dan van mij vinden?
En daarnaast wil mijn gezondheid niet in gevaar brengen, zou ik toch hulp vragen?

- Bob 34 jaar

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring