De investering in een coach

Mijn werkwijze is afhankelijk van jouw behoefte. Indien gewenst kun je een telefonisch kennismakingsgesprek met mij plannen. Hierbij is het mogelijk om te videobellen. Het gesprek duurt maximaal 20 minuten. Dit is gratis en vrijblijvend.
Kosten voor de coachsessies zijn € 80,- per uur. Deze coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk, of al wandelend in de omgeving waar mijn praktijk gevestigd is. Tijdens de gesprekken wil ik je graag verschillende tools aanbieden, waarbij je inzicht krijgt in jouw hulpvraag. Je kunt hierbij denken aan gesprekken waarbij ik je ook (schrijf-) opdrachten aanreik.

Alle gespreksvormen, wandelcoaching en opdrachten, zullen jouw proces ondersteunen naar een energiek, gelukkig en een leven met (emotionele) balans.

De kosten van de coachsessies worden niet vergoed door de zorgverzekering. Mogelijkheden voor een vergoeding van de kosten zijn jouw persoonlijk budget van jouw werkgever of jouw PGB. 

Wanneer je verhinderd bent, dien je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak aan mij door te geven. Ik ben anders genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Hierbij verwijs ik je naar mijn Algemene Voorwaarden.